Uw coach

Mijn naam is Edgar Suurmeijer. Als ondernemerscoach adviseer en coach ik ondernemers vanuit mijn eigen ervaringen in ruim 10 jaar ondernemerschap. Zo heb ik aan de wieg gestaan bij de oprichting van verschillende bedrijven en daardoor kennis gemaakt met alle facetten van het ondernemerschap.

Zo heb ik onder andere geleerd dat de markt zeer dynamisch is, concurrenten niet stil zitten en klanten steeds hogere eisen stellen. Daarom kunt u als ondernemer niet rustig achterover hangen, ook niet als u flink winst maakt. Ondernemen is continu bezig zijn met de toekomst, uw bedrijf moet zich blijven ontwikkelen wil het succesvol worden én blijven. Ondernemen betekent ook voor mij vallen en opstaan. De eerder gekozen koers dient steeds bijgesteld te worden.

Al mijn leermomenten zet ik graag in tijdens mijn werkzaamheden als ondernemerscoach. Omdat ik zelf ondernemer ben, denk ik vanuit uw invalshoek met u mee en zoek ik naar praktische oplossingen en handvatten waarmee u aan de slag kan. De kunst is om te denken in uitdagingen in plaats van in problemen. Uitdagingen bieden nieuwe kansen en gaat u hier op de juiste wijze mee om, dan leidt dit zeker tot succes.

Ik laat u graag zien op welke wijze u uw doelen kan bereiken. Zo ben ik ervan overtuigd dat wanneer u onderneemt vanuit een passie, u meer succes heeft in het ondernemerschap. 

Edgar Suurmeijer