Diensten

Onze ondernemerscoach ondersteunt zowel startende ondernemers als ondernemers die al een tijdje een bedrijf runnen.

Startersbegeleiding


De stap naar het ondernemerschap is voor velen een hele verandering… en zeg eerlijk ‘best spannend!’ Veel vragen komen op u af en u maakt kennis met een wereld van specifieke regels en instanties. U heeft behoefte aan een vakkundige coach bij de oprichting van een bedrijf.

SH Financiële Coaching ondersteunt startende ondernemers bij de lancering van uw bedrijf. Omdat u niet overal hulp bij nodig heeft, bepaalt u zelf de onderwerpen waarin u gecoacht wilt worden.

Na de start van uw onderneming verliezen wij u niet uit het oog. Ook dan kan onze bedrijfscoach u voorzien van relevante bedrijfsadviezen.

Bedrijfsadviezen

Vrijwel iedere ondernemer vraagt zich wel eens af hoe hij meer omzet kan binnen halen, waar nu exact zijn kansen liggen of waar het aan schort binnen zijn onderneming. Met onze coachingstrajecten 
houdt u focus op uw doel, worden de succesfactoren optimaal benut en geven we aandacht aan eventuele knelpunten.

Wij bieden de volgende trajecten aan:
– ieder kwartaal een coachingsessie
– 1 x per maand een coachingsessie

Ook is het mogelijk om losse een sessie in te plannen. Dit kan wenselijk zijn als u bijvoorbeeld gecoacht wilt worden over één specifiek onderwerp. Is één sessie niet voldoende dan wordt op korte termijn een vervolgsessie ingepland.

Een gemiddeld gesprek duurt 1,5 uur.

Minimaal één week voor de sessie mailt u de onderwerpen die u wit bespreken. U houdt de regie zelf in de hand……u bent tenslotte niet voor niets ondernemer geworden!